Notícies i events

Events

Excel·lent, concert juny

La banda de Música de Bellreguard celebrarà, el dia 21 de juny a les 20:00 hores, un concert a la Casa de la Música.

Events

Audició Fi de curs

L’Escola de Música de Bellreguard celebrarà, el pròxim dia 21 de juny, l’audició fi de curs a la Casa de la Música.

Events

Concert de nadal 2021

Divendres, 17 de Desembre a les 20 hores, al saló d’Actes CASA DE LA CULTURA tindrà lloc el tradicional concert de Nadal. Vos esperem a tots. Entrada lliure.

Events

Audició Fi de curs per aules i concert de cinema

L’Escola de Música de Bellreguard arriba a un nou final de curs i se’ns fa estrany no poder acomiadar-lo amb tot l’alumnat i les famílies com és el nostre costum.

Tot i la situació sanitària l’activitat de l’escola no ha parat ni un moment. Els assajos de la Banda Jove i la Banda Gran han patit algun que altre parèntesi però, malgrat tot, hem pogut preparar unes petites audicions del més menuts i realitzar un concert de música de cinema per a l’alumnat del CEIP de Bellreguard. Bon estiu per a tothom.

Events

Compartim la música!

Amb el lema COMPARTIM LA MÚSICA! l’Escola de Música de Bellreguard participa en la setmana cultural del CEIP Gregori Mayans i Ciscar de la localitat, amb el recolzament del professorat i de l’àrea de Cultura Democràtica de l’Ajuntament de Bellreguard.

Tot l’alumnat de l’Escola de Música ha preparat una audició destinada a tots i cadascun dels nivells del col·legi de Bellreguard per tal de fomentar la cultura musical des de la infància.

Notícies

Excel·lent, música de banda

La banda de Música de Bellreguard va celebrar, el passat dia 23 d’Octubre a les 21:00 hores, un concert a la Casa de la Música. A continuació podeu veure el programa i algunes fotografies d’aquest event.

Audició Fi de curs 2020 Bellreguard
Notícies

Audició Fi de curs 2019-2020

L’alumnat ha canviat la Casa de la Música per la seua casa, per a mostrar l’aprés aquest últim trimestre d’una manera diferent, on-line. El tercer trimestre, malgrat haver-se fet de forma telemàtica, ha estat d’allò més productiu.

Audició musical Escola música Bellreguard
Notícies

Fotos Audició musical Escola Febrer 2020

L’Escola de Música de Bellreguard va celebrar, el passat dia 21 de febrer a les 19:30 hores, una audició a la Casa de la Música. A continuació podeu veure algunes fotografies d’aquest event que va ser tot un èxit.

Audició musical Escola Febrer 2020
Events

Audició musical Escola Febrer 2020

L’Escola de Música de Bellreguard celebrarà, el pròxim dia 21 de febrer a les 19:30 hores, una audició a la Casa de la Música.