Benvinguda

Benvinguts a la página web de l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

A Bellreguard la tradició musical li ve de lluny. Estadísticament forma part del 5,07% de pobles que tenen Banda de Música entre 1800 i 1850.

L’escriptura notarial de la primera constitució d’una societat de músics data de desembre de 1840, “… para la Musica que forman y tocan…”, és a dir, notarialment Bellreguard té Banda de Música des de fa 180 anys, però la seua existència es remunta, ben segur, anys abans.

Ens alegra, en aquesta efemèride dels 180 anys, obrir aquesta finestra universal que ens ofereix la tecnologia i que ens permet, a més, ultrapassar l’àmbit local i poder mostrar el nostre bagatge històric i musical en un nou disseny.

A tots els que us acosteu a aquesta pàgina web, continuarem mostrant el nostre bagatge històric i musical amb nou disseny, però amb la mateixa il·lusió, entusiasme i bones intencions que tots els que ens van precedir en la història musical bellreguardina.

El desenvolupament i dinamisme de la nostra entitat, amb un aglutinat equip format per socis, alumnes, professorat, músics i director us ofereix l’experiència d’una trajectòria autènticament bellreguardina i alhora universal basada en el llenguatge de la música i l’amistat.

La fusió i el servei integrat amb altres xarxes, les noves tecnologies a través també del telèfon mòbil, el disseny tant en imatge com en els llenguatges de programació, que no es perceben però estan, ens ajuden a ressituar-nos en aquest fascinant món digital que evoluciona a ritme i velocitat com la música mateixa.

Us convidem a seguir-nos i a compartir les nostres activitats.