Audició Fi de curs 2019-2020

L'alumnat ha canviat la Casa de la Música per la seua casa, per a mostrar l'aprés aquest últim trimestre d'una manera diferent, on-line. El tercer trimestre, malgrat haver-se fet de forma telemàtica, ha estat d'allò més productiu.
Audició Fi de curs 2020 Bellreguard
A causa de la crisi sanitària que estem patint provocada per la COVID-19, l’ensenyament en general ha patit un període de “transformació” complicat. L’Escola de Música de Bellreguard s’ha adaptat a la situació adversa per la qual estem passant i, les noves tecnologies han sigut la base del seu ensenyament. Les classes on-line han tingut gran acceptació entre l’alumnat de l’Escola de Música.
Any rere any, l’escola realitza la seua esperada Audició Fi de Curs, en la Sala 1 de la Casa de la Música on l’alumnat, en la presència dels seus familiars i amics, exposa el que ha aprés durant el curs escolar i mostra els seus avanços. Aquest curs 2019/2020, malgrat la situació extraordinària que estem vivint, l’alumnat ha canviat la Casa de la Música pel saló de la seua casa o, la intimitat de la seua habitació per a mostrar l’aprés aquest últim trimestre d’una manera diferent, però aquesta vegada on-line. Amb la utilització de les noves tecnologies l’alumnat ha tingut l’oportunitat de mostrar els coneixements adquirits durant aquest any i especialment durant un tercer trimestre que, malgrat haver-se fet de forma telemàtica, ha estat d’allò més productiu.

M’agradaria agrair l’esforç i dedicació de tots els professors i alumnes de l’Escola de Música que en aquests tres mesos de confinament han continuat amb les classes on-line. Un record també per a les famílies que confien i fan costat a l’Escola de Música.

Amb el desig que vos agrade aquest “concert de confinament” i que valoreu l’esforç per donar/rebre les classes electrònicament, i esperant retrobar-nos el curs que ve, us desitge en nom del Professorat, Junta Directiva i en el meu propi UNES BONES VACANCES.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Imagen cookies web Banda de música Bellreguard

Utilitzem cookies per millorar l’experiència del usuari. Llegir més.