Audició Fi de curs 2019-2020

L'alumnat ha canviat la Casa de la Música per la seua casa, per a mostrar l'aprés aquest últim trimestre d'una manera diferent, on-line. El tercer trimestre, malgrat haver-se fet de forma telemàtica, ha estat d'allò més productiu.
Audició Fi de curs 2020 Bellreguard
A causa de la crisi sanitària que estem patint provocada per la COVID-19, l’ensenyament en general ha patit un període de “transformació” complicat. L’Escola de Música de Bellreguard s’ha adaptat a la situació adversa per la qual estem passant i, les noves tecnologies han sigut la base del seu ensenyament. Les classes on-line han tingut gran acceptació entre l’alumnat de l’Escola de Música.
Any rere any, l’escola realitza la seua esperada Audició Fi de Curs, en la Sala 1 de la Casa de la Música on l’alumnat, en la presència dels seus familiars i amics, exposa el que ha aprés durant el curs escolar i mostra els seus avanços. Aquest curs 2019/2020, malgrat la situació extraordinària que estem vivint, l’alumnat ha canviat la Casa de la Música pel saló de la seua casa o, la intimitat de la seua habitació per a mostrar l’aprés aquest últim trimestre d’una manera diferent, però aquesta vegada on-line. Amb la utilització de les noves tecnologies l’alumnat ha tingut l’oportunitat de mostrar els coneixements adquirits durant aquest any i especialment durant un tercer trimestre que, malgrat haver-se fet de forma telemàtica, ha estat d’allò més productiu.

M’agradaria agrair l’esforç i dedicació de tots els professors i alumnes de l’Escola de Música que en aquests tres mesos de confinament han continuat amb les classes on-line. Un record també per a les famílies que confien i fan costat a l’Escola de Música.

Amb el desig que vos agrade aquest “concert de confinament” i que valoreu l’esforç per donar/rebre les classes electrònicament, i esperant retrobar-nos el curs que ve, us desitge en nom del Professorat, Junta Directiva i en el meu propi UNES BONES VACANCES.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email